Cartile iti schimba viata! ...In bine!

“Alina disperata” – 2

Posted by:

Citeste 1

Sunt mai beat decat ma asteptam, Alina imi tot spune ca nu intelege, ca de ce doar cand sunt beat. Bine ca s-a oprit la zodie, gemeni. Ce dracu sa-i spun, stii daca te fut pe tine o vad pe ea, zodia nu-mi fute mintea, ea o face. Ajungem acasa si ca de obicei Alina imi face un ceai negru. Stau intins pe canapea si nu prea stiu ce fac aici, daca tot am ajuns macar sa o fut. Nici pula nu stiu daca mi se scoala de la atat alcool. O sarut ma saruta, ma intind pe canapea. Mi se inchid ochii, sper sa nu adorm cu limba ei in gura mea. Se intinde si ea langa mine, incerc sa-i bag mana in pantaloni , cum naiba femeile poarta pantalonii astia asa stramti, nici mana nu-mi incape. Las ca o strang de pizda si adormim asa ca nu sunt in stare de nimic.

 

Au trecut patru zile si nu stiu ce sa-i scriu Alinei, parca vreau si totusi nu-mi gasesc motivatia sa fac ceva. Sa o invit in oras macar sa ne vedem fara alcool. Fumez mai des la munca, parca ma simt si vinovat un pic.

– Max maine iesiti in oras?

– Nu stiu! Tu iesi sau mergi la Alina?

Pana si prietenii se astepta sa fac ceva, ea probabil e muta de nervi.

– Nu ma vad cu ea.

– Lasa bro macar tu futi.

Fut pe ma-sa, de doua ori am fost la Alina si zici ca sunt virgin, de fiecare mort de beat, si ea ca mine. Mai bine nici nu-i mai scriu ca pana la urma ce sa-mi reproseze ca o conduc acasa cand e beata. Totusi i-am promis de data asta ca o sun! Alina nu a mai rezistat si a sunat ea dupa opt zile, era trei noptea si nu i-am raspuns.

Azi e duminica si ar trebui sa o sun sa o intreb daca s-a intamplat ceva, poate era doar beata. Ies cu baietii la bere si o sun cand ma intorc. Prietenii mei ca de obicei vorbesc despre femei si sex, macar acum ei cred ca si eu fac sex. Nu am niciun motiv sa-i contrazic, pana la urma si eu stiu ca sunt dobitoc.

E zece seara si o sun, e calma. Ar trebui sa tipe, sa-mi reproseze! Probabil a obosit si ea sa spere, nici eu nu stiu de ce ma port asa cu ea. Imi place de ea, dar ma complac in suferinta mea. Parca imi place mai mult acest statut de indiferenta. Nu ma simt in stare sa dau explicatii niciunei femei, nu e vorba ca nu imi place. Simplu, nu vreau. La telefon am simtit supararea ei, mi-a zis ca nu ma mai cauta, ca isi da seama ca nu o plac, nici macar nu e asta adevarul. I-am spus ce a vrut sa auda, ca nu o plac. S-a terminat mai usor decat incepuse si de data asta doar eu sunt beat.

 Ana

About the Author

Add a Comment