Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Asigurati-ma va rog!

Posted by:

Daca am putea alege asigurari pentru viata am face-o?
„Domnule asiguarator vreau si eu o asigurare pentru viata, a full one desigur! Sa includa orice afectiune fizica, chiar si decesul meu, sa includa afectiuni emotionale, daca ma raneste cineva fizic sau emotional sa ma platiti pentru asta ca doar asta faceti voi, asigurati si platiti.
Sa ma asigur in caz de iubire neimpartasita, catelul meu uneori nu vrea sa ma iubeasca, pur si simplu ma respinge, sa ma platiti si pentru asta.
Da si sa nu uit eu merg la sala in fiecare zi si imi mucesc muschii 3 ore, va rog daca se intampla ceva cu musculatura mea platiti-ma, daca bratele mele puternice nu vor mai fi asa strong sa ma platiti va rog.
Pute-ti sa-mi asigurati si viitorul, ca eu imi doresc o viata linistita cu multi bani si o femeie frumoasa si desteapta langa mine, daca nu se intampla asta sa ma platiti va rog.”
 Noi oamenii am pierdut gustul riscului si misterului, am pierdut magia surprizeler, am uitat cat de placut este sa fii surprins si sa ne bucuram de orice intamplare neplanificata care se intampla in viata noastra.
Am face orice sa planificam totul si credem ca ceea ce vrem e chiar bun pentru noi.
Femeile ranite incearca barbatul la inceput pana il epuizeaza si se satura, in final ea se relaxeaza ca nu afost alesul.
Barbatii traiesc cu principiul ca toate sunt materialiste si cu interes, chiar sunt siguri de aceasta afirmatie, dar spera la acea fermecatoare femeie pe care o vor intalni si iubi pana la moarte.
Atat femeile cat si barbatii sunt condusi de ego si mandrie, acea teama de a nu fi raniti sau nerespectati, acea teama de a nu trezi emotii in cealalta persoana.
Credem in vrajitoare si puteri tiganesti, dar ne pierdem credinta in Dumnezeu invinovatind biserica. Cerem dovezi de existenta, sau iubire fara sa ne intrebam daca meritam.
Judecam si barfim fara sa ne intrebam de ce ne deranjeaza.
Alegem calea usoara ca apoi sa regretam.
Am uitat sau nu am stiut niciodata ce inseamna sa iubim, nu ne-a invatat nimeni ca iubirea inseamna daruire, ca iubirea este un sentiment de acceptare si mangaiere.
Hai sa IUBIM!


Ana

About the Author

Add a Comment