Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Bucuria de a accepta schimbarea

Posted by:

– FEEL GOOD
– LOVE
– SMILE
– FIGHT FOR YOUR DREAMS (GOALS)!
Asa incepe dreamboard-ul meu, sa ma simt bine, si una din dorintele mele zilnice este sa ma simt cat mai bine, din ce in ce mai bine!
Am zile cand ma trezesc nervoasa frustrata, ma cert cu mine si lupt, sincer iti spun lupt cu mine sa scap de acele ganduri de acele frustrari.
Exista zile cand respir fericire pentru lucruri marunte, si ma face si mai fericita ca pot sa ma bucur de nimicuri. De exemplu acest sentiment cand scriu aceste randuri, un soare dulce ma rasfata cu razele lui printr-un geam imens. Ma simt intr-o lumina fericita.
Sunt fericita pentru simplul motiv ca pot scrie, ca vad soarele, ca relizez ca eu imi prepar fericirea. Sunt fericita ca pot iubi si vreau mai mult.
Sunt fericita ca imi place sa citesc, ca am realizat ca noi oamenii suntem doar niste trecatori si daca nu sunt fericita si nu vreau sa fiu, nu sunt.
E ca la jocurile de noroc pariezi pe fericire sau depresie, si stii care e farmecul? Aici doar tu castigi, alegi fericirea si o castigi.
Am multi prieteni care ma contrazic, ca nu poti fi fericit continuu, asa este! Sunt momente cand trebuie sa intelegi ce te face fericit. Sunt momente cand trebuie sa analizezi de ce o fericire s-a terminat, dar nu trebuie sa o iei ca o drama ci ca pe ceva nou si misterios in viata ta.
Cred ca depresiile apar din asteptari neimplinite, schimbarile in viata noastra apar pentru mai bine si daca privim lucrurile intr-un stil inovativ poti fi fericit nonstop.
Visul nostru, dorinta cea mai arzatoare zi de zi trebuie sa fie sa fim fericiti, pentru ca uneori noi nu stim ce ne face cu adevarat fericiti. Poate ai vazut un apartament superluxos si te  minti ca daca il ai vei fi cel mai fericit om de pe planeta, te inseli! Tu nu ai vazut toate apartamentele de pe aceasta planeta, poate exista unul care inca nu l-ai vazut si care iti place mult mai mult. Lasa universul sa-ti dea ce stie ca e mai bine pentru tine, tu doar fii fericit!
Iti spuneam ca am si eu momente cand nu pot lasa starea negativa, dar lupt, chiar imi doresc sa zambesc si fac tot posibilul. Fac acele lucruri marunte care stiu ca imi aduc liniste si un zambet mare:
-ascult muzica
-dansez in oglinda
-citesc carti motivationale
-ascult CD-uri motivationale
-imi sun familia
-ma vad cu prieteni dragi
-ma uit in oglinda si zambesc fortat pana zambesc natural
Stiu sunt prostioare, dar aceste prostioare functioneaza atat de bine pentru mine incat ma fac si imi reamintesc ca trebuie sa zambesc si sa ma simt excelent in propria mea piele, sa fiu FERICITA!
Mai sunt acele momente mai lungi de neintelegere a propriei persoane, cand simt ca nimeni nu ma intelege si nu-mi recunosc prietenii. Atunci apar schimbarile in viata mea, chiar daca sunt un pic frustrata in adancul sufletului sunt foarte fericita pentr ca stiu ca vine o mare schimbare in viata mea.
Sunt momentele cand iau atitudine:
– ma inscriu la un curs de dans
-ma inscriu la un curs de NLP
– citesc o carte voluminoasa, o poveste care sa nu se sfarseasca pentru cateva sptamani si eu sa fiu in carte  cu mintea si sufletul.
Si de aici vine si recomandarea:
Ultima cartea care mi-a trezit o energie extraordinara, o carte pe care o cautam de cateva luni si a venit exact cand aveam mai mare nevoie de ea, este biografia legendarei femei Elizabeth Taylor. Aceasta carte mi-a reamintit cat de minunata sunt si ca de mine depinde daca vreau sa stau jos sau sa-mi doresc ce e mai bun de la viata. Elizabeth Taylor a trait cateva vieti, a trait intens si cel mai mult si-a trait viata in stilul ei, fara frica de judecati si urmari.
 O recomand cu multa incredere, nu neaparat pentru a cunoaste acea biografie, ci pentru a lua si invata din energia acestei femei.
Cu mult drag!
Ana


Ana

About the Author

Add a Comment