Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Cadoul perfect de Sfantu Valentin

Posted by:

V-ați întrebat vreodată de ce sexul se vinde atât de bine? Nici nu se mai pune întrebarea daca se vinde, știm cu toții ca da. Intr-o era când totul este online, absolut totul, chiar si sex de care vrei nemțesc, american, francez, pur si simplu se cere. Chiar si o carte despre sex se vinde mai bine decât o carte despre istorie, pana la urma sex facem toți dar istoria nu se repeta. Daca avem acces la toate informațiile despre sex, intr-o perioada in care daca ai chef de sex poți face la orice ora, si nu doar cu partenerul ci cu vecinul, si poți sa ii spui vecinului sa își aducă si soția sau chiar poți merge in club, bei o Marguerita si te „enjoy” de o urgie ca in filme. De ce tot se vinde atât de bine?

Se spune ca noi ca oameni avem creier asemănător reptilelor si răspundem instinctelor primare, unul dintre ele ar fi mâncarea si altul reproducerea. Deci data viitoare când vei da click unui articol despre sex poți sa dai vina pe instinctul tău de reproducere.

Poate va gândiți cum naiba de la carti am trecut la sex, cum navigam pe Facebook fără sa caut ceva anume am dat peste un post, pe peretele unui bărbat căsătorit care era foarte fericit ca soția lui si-a comandat săpunul „Păsărica fericita”. Mi se pare geniala ideea, mai mult si bărbatul era fericit pentru păsărica, ca va fi fericita, pesemne erau probleme undeva si au venit ambii cu ideea „Sa cumpăram săpunul Păsărica fericita!”. Da nu au săpunuri si pentru păsăroi?

Va rog sa nu mă înțelegeți greșit, nu le fac reclama si nici nu știu cum sunt sau daca le voi încerca vreodată, pentru ca este clar o manipulare in masa cu diminutive. Doar clătind-te cu acest săpun deja știi ca vei fi fericita pentru ca păsărica va fi fericita!

Dragi bărbați acum știți ce sa cumpărați iubitelor de Sfântu Valentin si daca nu primiți cadou e din cauza ca nu a apărut încă săpunul „Păsăroiul Fericit”Ana

About the Author

Add a Comment