Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Cand te sunam pe tine, ma cautam pe mine

Posted by:

Cand te sunam la doua dimineata voiam sa iti cer timp, sa ii ceri timpului sa se opreasca poate asa ar fi fost mai usor pentru mine. Sa nu mai simt acel gol care ma seca de puteri, ma imbata. Nu imi gaseam nici macar curajul sa ma uit cat de adanc era. Imi era teama sa vad ce simt, era un gol care ma coplesea. Am preferat sa ma uit la el ca la un anotimp, care vine si pleaca peste trei luni. Ai fost mai dur ca o iarna geroasa. Ai fost o toamna devreme cu o primavara acoperita in ninsori, insa stiam ca va veni si vara. Te sunam sa vad daca e timpul oprit, insa nu mi-ai raspuns.

 

Cand te sunam la patru dimineata voiam doar sa ma tii in brate o ora si dupa sa plec in patul meu singuratic. Voiam doar sa ma simt langa cineva si tu erai acel din mintea mea. Nici nu mai stiam cum e in bratele tale, stiam doar ce voiam sa simt. Ca pot fi o parte din cineva, sa simt o greutate langa corpul meu. Nici nu incercam sa sper ca asta iti doreai si tu. Voiam doar sa ma tii in brate o singura ora, de dragul trecutului sau de dragul ca cineva are nevoie de afectiunea ta. Chiar daca ma vei judeca sau ma vei considera o mila, macar eu am stiut ce vreau, atunci si acum, nu am lasat orgoliul sa imi spuna cum vreau. L-am calcat in picioare, si stii ce? A fost mai bine asa pentru ca nu regret nimic, sau poate ca da. Nici acum nu mi-ai raspuns.
Cand te sunam la cinci dimineata stiam ca nu vei raspunde, ma uitam la telefon si imi spuneam ca acel numar nu mai exista. Erai ca un candy crush plictisitor pe care il folosesti sa treaca timpul sau doar pentru ca e acolo. Ai raspuns si mi-ai spus ca dormi. Era ora de dormit, oare eu de ce nu dormeam? Ca am crezut eu prea mult in tine? Ca am vazut mai mult decat erai? Ca erai o fantoma pe care doar eu o vedeam. Ca erai pentru mine poate ce nu vei fi niciodata pentru altcineva.Ana

About the Author

Add a Comment