Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Craciun Fericit!

Posted by:

Suntem o sursa a vietii, suntem mai mult decat credem, suntem o ivire a nonsensului care stie ca are sens. Suntem ce vrem sa fim stiind ca putem. Putem fi cine ne dorim daruind iubire si intelepciune.
Avem voci vorbind fara noi, avem suflete si simturi de hranit, avem o viata de trait!
E o lume mare afara si e o lume imensa inauntru, un mic poate cuprinde un imens. E mai mare decat ne putem imagina pentru ca mintea stie  si cunoaste doar ce cunoaste si vede.
O imensa de simturi si voci strigand, luptand sa arate lumii minuscule ca este ceva ce lumea imensa nu accepta. Simturi care ard, striga sa invingi frica si sa arati cine esti, pentru simplul motiv sa fii fericit si implinit!
Suntem conceputi din iubire sa extindem iubire. Suntem un format de frecvente, frecvente care sunt ganduri, ganduri care  formeaza o persoana.
Suntem strigare sa strigam, suntem lumina sa luminam, suntem intuneric sa luminam!
Nu exista noroc si nici coincidenta, exista semne sa ne arate unde suntem si unde sa o luam. Exista lectii si invataminte sa le vedem si intelege!
Suntem o sursa raspandita sa raspandeasca umanitate si iubire. Suntem suflete ranite strigand dupa ajutor.
Avem ziduri atat de inalte sa alungam iubirea. Vrem sa fim iubiti fara sa iubim. Avem impresia ca manipularea e iubire si cuvintele adevaruri.
Nu am fost invatati sa simtim iubirea!
Avem cetati construite atat de puternice doar pentru a inlatura binele, hranind ego-ul cu rautate, hranind dusmanul in cetatea noastra!
Suntem imbracati cu haine sa ne ascundem nuditatatea si ziditi intre ziduri sa ne ascundem personalitatea.
Tu om frumos cand ultima oara te-ai intrebat cine esti si de ce esti?
Tu om minunat cand a fost ultima oara cand ai daruit fara sa accepti ceva in schimb?
Dezbraca-te de haine si darama zidurile care te incojoara, lasa lumina sa intre, lasa sufletul sa zambeasca spunandu-ti cine esti cu adevarat.
E luna cadourilor, fii mai bun, daruieste si imbratiseaza, daruieste iubire.
Renunta la egoism si accepta darul de a darui. Daruieste fara a primi, hranestete-te cu fericirea altora! Implineste vise sa fii fericit!
Accepta cine esti ca sa poti lumina.
Provocartea iti doreste un Craciun prea fericit alaturi de oameni calzi si intelepti. Iti doresc caldura si curaj sufletesc.
Te imbratisez cu drag!
Ana

 Ana

About the Author

Add a Comment