Cartile iti schimba viata! ...In bine!

El si Ea

Posted by:

El un barbat educat, un barbat care stie sa respecte o femeie. Stii si tu! Un barbat pe care multe femei il vor si putine il au. Ea o fetita independenta care credea in iubire, care credea ca doar iubind va fi iubita.

S-au intalnit cand se asteptau mai putin, ambii timizi si dornici, in ciuda aparentelor si barierelor. Asa prea rational cum era el si asa prea emotionala cum era ea, ambii au dat o sansa iubirii.

El asa ocupat cum era, dadea cat putea si era atat de mandru ca o putea iubi. O vedea de doua ori pe saptamana.

Ea asa ocupata cum era dadea mai mult decat si-ar fi dat insasi, o facea mai plina de viata iubindu-l. Il vedea doar cand voia el si spunea nu prietenelor.

El asa rational dadea cum putea, dupa cum spunea si el „Te iubesc atat de mult!” erau mai mult cuvinte, pentru ea era doar un Te iubesc fara emotii.

Dupa cateva luni, ea l-a intrebat de ce nu e fericit cand o vede, de ce nu ii este dor de ea, de ce nu o surprinde, de ce nu pateu simtii. El i-a raspuns ca nu e adevarat, doar o iubeste atat de mult.

Intr-un final s-au despartit si ea l-a intrebat iarasi de ce? El nu a raspuns.

Peste trei luni s-au intalnit la o petrecere, au vorbit, dar ea nu i-a mai aratat ca ii pasa, de fapt nici nu-i mai pasa.

A doua zi el o astepta la usa cu flori si i-a spus:

–          Mi-a fost atat de dor de tine, asa cum te-am vazut aseara!

–          Cum eram inainte?

–          Parea ca tot ce faceai era sa ma multumesti si faceai prea multe, parca asteptai ceva.

–          Nu am asteptat de la tine nimic special, am asteptat doar sa ma iubesti. Ce ai vazut aseara sunt eu cea careia nu-i pasa, inainte era cea careia ii pasa, si trei luni in urma imi pasa sa te stiu fericit alaturi de mine, si da as fi facut orice sa te stiu multumit, dar nu ai inteles ca era felul meu de a iubi. Nu m-ai inteles niciodata si nu mi-ai inteles iubirea. Poate eu nu am inteles-o pe a ta.

El asa rational  a zis ca nu va mai iubi pe nimeni cum a iubit-o pe ea, ea asa emotiva cu inima ranita a spus ca el nu a iubit-o niciodata.

 Ana

About the Author

Add a Comment