Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Noi femeile si ei barbatii

Posted by:

Noi femeile speram, speram intr-un hal de ma dispera speranta mea uneori.

O femeie poate fi ranita in dragoste de atatea ori si de fiecare data renaste si iubeste cu toata inima. Ma intreb uneori unde gasim atata putere, suntem convinse ca in final vom gasi ce cautam.

Uneori cred ca aceasta speranta ne impiedica sa vedem realitatea, ne impiedica sa acceptam ca unele intamplari negative si dezamgiri se intampla sa ne arate ce e in neregula cu noi insine sau cu relatia noastra.

Recent am citit cartea „Barbatii de pe canapeaua mea” de Brandy Engler si David Rensin, o carte care mi-a largit orizontul in legatura cu barbatii si viata lor sexuala. O carte care mai exact m-a ajutat sa nu mai judec atunci cand aud ca unii barbatii insurati sunt obsedati de prostituate sau filme porno.

Pana acum credeam ca e vorba de principii si daca un barbat se respecta nu va insela, acum am inteles ca un barbat inseala ca are el o problema care depinde doar de el sa o rezolve, nu este vina femeii si nu inseamna ca ea nu este indeajuns de buna.

Aceasta carte m-a ajutat sa inteleg ca barabatul este mult mai sensibil cand e vorba de sex, mut mai sensibil decat o femeie daca este criticat sau subapreciat. Acei barbati care incearca sa-si ascunda dorinta de a iubi si a fi iubiti sunt acei barbati care vor sa para duri si se justifica ca sexul cu o prostitutata este usor, fara angajamente, ei se mint pe ei insisi.

Barbatii vor iubire si apreciere la fel de mult ca noi femeile, barbatii spera la fel de mult ca noi femeile, dar fiecare relatie frumoasa si sanatoasa necesita timp si munca. Un lucru bun vine ca rasplata si pana sa intelegem aceste lucruri avem nevoie de lectii si dezamagiri avem nevoie sa ne intelegem.

Barbatii nu comunica atat de usor ca femeile, ei isi manifesta iubirea diferit de o femeie, barbatii in societatea noastra sunt educati sa se exprime sexual si ca e rusinos sa fii emotional.

O carte pe care o recomand oricarei femei, o carte care te va face sa intelegi ca o relatie de iubire nu inseamna doar roz si floricele ci si acceptare.

Lectura placuta.Ana

About the Author

Discussion

  1. Novus Via  April 22, 2014

    Da, iti multumesc pentru post. Imi place modul tau deschis, sincer de a te exprima. Desi probabil ai citit aceasta carte: Cele cinci limbaje ale iubirii – Gary Chapman, nu ma pot abtine sa nu o recomand. Aici explica partial de ce si cum ne exprimam si ne daruim dragostea. Suntem diferiti si atat barbatii, cat si femeile isi au sensibilitatea lor, dar, mai mult decat acest lucru, avem nevoie de forme individuale de a ni se arata iubirea.

    (reply)

Add a Comment