Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Prima carte!

Posted by:

Sunt foarte impresionata de numarul oamenilor inscrisi pentru PROVOCARTEA anului, ma bucur nespus ca sunteti atat de flamanzi de informatie. ūüôā
In continuare prezint lista celor 15 carti, si cu ce anume m-a ajutat prima carte citita!
1. The magic of thinking big  РDavid J. Schwartz
2. See you at the top – Zig Ziglair
3. Ask and is it given РAbraham Hicks
4. The secret
5. Psycho-cybernetics  РMaxwell Maltz
6. The law of success – Napoleon Hill
7. Think and grow rich – Napoleon Hill
8. The magic of believing РClaude M. Bristol
9. How to win friends and impress people – Dale Carnegie
10. The Go-Gater – Peter B. Kyne
11. The power of positive thinking – Norman Vincent Peale
12. The game of war – Andrew Hussey
13. Hung by Tongue – Francis P. Martin
14. The tongue: A creative force Р Harisson House
15. What you say is what you get – Don O. Gossett
Dupa cum iti impartaseam sunt inscrisa la un curs exceptional despre dezvoltare personala, un curs bazat pe schimbarea modului de gandire si anume pe acelasi principiu de care tot iti repet ca succesul in viata e 99,9 % ganduri si o minte sanatoasa, restul e munca.
Cartile imi sunt recomandate de oameni extraordinari, oameni fericiti si cu o stare finanaciara care imi era greu sa o accept la inceput, din cauza situatiei mele, ma intrebam cum e posibil. Oameni minunati care nu vand secretele, doar imi spun de unde si cum sa ma educ.
Aceste carti daca le termini de citit nu vei avea propria afacere, aceste carti sunt menite sa-ti sadeasca seminte, radacini sa creasca pozitiv in mintea ta, pentru a afla secretul oamenilor de afaceri. Secrete care sunt valabile pentru toti, dar din cauza nivelului de acumulare a informatiei fiecare preia cat poate.
De aceea sunt multe carti, sa-ti schimbe modul de gandire, sunt randuri sa-ti rastoarne lumea negativa si sa-ti aduca lumina succesului.
Prima carte din aceasta serie citita si aplicata timp de o luna (motiv pentru care scriu cu intarziere acest articol).
The magic of thinking big:
Ce am invatat?
Am citit despre minunea de a gandi maret in absolut orice, despre lumina care poate fi gasita in orice intuneric. Orice parte negativa are o parte pozitiva, orice intamplare neplacuta vine sa ne invatam lectia.
Cartea incepe cu un princiupiu simplu: Crede ca vei reusi! Sa ai incredere in tine, sa crezi in tine!
Fiecare capitol cuprinde exemple sa intelegem mai bine de ce e important fiecare principiu, este o carte simpla fara cuvinte care sa te intrebi ce inseamna, o carte care iti explica importanta increderii in fortele tale.
Este o carte complexa care initial se axeaza sa intelegem de ce e important sa nu ne mai invinovatim, sau sa dam vina pe altcineva pentru viata care o avem noi.  Dupa care suntem invatati cum sa avem incredere in noi si sa distrugem frica de esec sau succes.
Suntem incurajati sa tintim sus, sa dorim ceva fara sa ne gandim la posibilitati sau bani si ni se explica de ce, cu exemple. Mai mult suntem incurajati sa visam creativ, sa visam ce ne face fericiti nu ce vor ceilalati de la noi.
Nu e o carte doar motivationala ci de asemenea plina de intamplari si explicatii, mai mult contine si exercitii.
Este o carte care m-a ajutat sa inteleg de ce este important sa gandim pozitiv, mai mult am plicat si chiar functioneaza.
O recomand tuturor, mai muly celor inscrisi pentru provocartea anului.
Toti cei care s-au inscris va astept sa ma adaugati ca  prieten pe facebook (Ana Ursa) sa va pot adauga in grupul privat Provocartea, vreau acolo sa vorbim despre carti si de asemenea voi impartasi informatie suplimentara.
P.S. РVa multumesc din suflet  tuturor care v-ati inscris!

 



Ana

About the Author

Add a Comment