Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Simturi & Rationament

Posted by:

Simt, simt ca il ador, simt ca iubirea ce o simt pentru el ma copleseste uneori, ca sunt atat de incarcata de energie, ca voi exploda in curand, simt fiori doar auzind numele lui, uneori voci straine imi par el. Simt ca as trai doar pentru el, si ma pot educa doar  pentru el, vreau sa fiu doar a lui, vreau sa fiu perfecta doar pentru el, vreau sa il privesc dormind si simt ca nu ma satur de el.
Dupa ce pleaca stau in pat doar ca sa-i mai simt mirosul, caut fire de par in asternut si ma joc cu ele, ma gandesc chiar sa le pastrez. dar va crede ca sunt nebuna. Ii simt mirosul pe mine, pe perna mea, vai cat as vrea sa pastrez aceasta euforie.
Ma trezesc la realitate, incep sa gandesc ca un barbat, rational asa cum spun ei. Ma intreb ce fac sau ce voi face, unde se va ajunge, cat va mai dura, va fi happy end? Ne va lasa acel baraj rational sa fim impreuna fericiti. Este el rational si se gandeste la asta? Sau doar simte si traieste ca o femeie?
Unde e rationalitatea unui barbat cand isi pierde mintile in bratele unei femei frumoase si seducatoare? Unde e rationalitatea unui barbat cand uita de trecutul lui si doar se bucura? Unde e judecata lui cand iubeste ceea ce credea ca nu va avea?
Barbatii judeca, barbatii afirma ca femeile traiesc intr-o poveste, ca lumea lor e ireala, si ei sunt cei care isi pierd mintile in cateva ore, ei sunt cei care renunta la o viata pentru o femeie.
Poate rationamentul a fost inventat de femei si soptit barbatilor in timp ce faceau dragoste, a fost soptit sa se simta ei impliniti si diferiti.
Unde e acea barbatie cand tot ce afirmau pana la 29 de ani despre femei si relatii o traiesc chiar ei dupa 30, un pic diferit pentru ca e femeia diferita.
Lumea s-a schimbat, femeile s-au schimbat, femeile au aflat gustul de a construi ce vor in viata, barbatii s-au schimbat?
Barbatii isi pot pierde mintile la 17 ani si chiar la 60. Poate asta ii face atragatori, asa duri, sunt gata sa iubeasca o femeie la orice varsta, sunt in stare sa renunte la tot pentru o iubire adevarata!
Fiind rationale, noi femeile vom spune ca barbatii fug de vreaun cliseu emotional, ca doar o femeie adevarata va sti sa-l pastreze si poate nu o va gasi niciodata. Poate el a gasit acel mijloc de a retrai sentimentul indragostirii toata viata, pe cand noi femeile visam sa ne iubeasca toata viata.


Ana

About the Author

Add a Comment