Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Somebody to die for

Posted by:

Atatea blog-uri, atatia maestri ai vietii ne invata cum sa fim mai buni, mai fericiti, mai bogati. Sunt atatea carti care stiu mai bine ca noi ce vrem si cum.
Vrei o prajitura de-a bunicai, din aia coapta in cuptor, care are 4 ingrediente, dar are miros de fum si facuta cu multa iubire. Dupa putin timp vei vedea o reclama care iti spune ca macaroons in Paris sunt mai apetisante
… si culmea ii crezi.
Intalnesti o persoana extraordinara pentru care simti ceea ce nu ai mai simtit, cineva care iti ofera zambete nu bauturi, cineva care te face sa razi pana te doare burta, dar apare un articol pe facebook care iti spune de ce si cum ar trebui sa-ti alegi persoana viselor, ca ar trebui sa fii foarte meticulous si pretentios ca toate trebuie sa duca la casatorie si foarte organizat
… si culmea incepi sa gasesti defecte in acea persoana.
De parca toti acesti EI stiu de ce am eu nevoie, de parca ei stiu atunci cand ma manipuleaza si sunt vulnerabila de ce mintea mea este flamanda.
Cineva zilele trecute mi-a zis ceva care m-a cutremurat, m-a facut sa gandesc, sa ma intreb care e de fapt rolul nostru aici? De ce de fapt traim?
‘Muncesti, muncesti, bei o bere, o cina la un restaurant scump, muncesti muncesti, intalnesti pe cineva frumos , dar nu te opresti acolo ca poate apare ceva mai bun. Mai multe beri in weekend, mai multe persoane intalnite, o vacanta de lux si iar muncesti, muncesti pana te trezesti intr-o diminiata cu o mahmureala oribila si cu o durere de cap mai puternica decat o lovitura intrebandu-te de ce fac toate astea? De ce muncesc atat? Pentru o bere? Pentru o vacanta? Atunci realizezi ca de fapt iti doresti sa ai grija de cineva, vrei sa iubesti si sa fii iubit, vrei sa razi pana la lacrimi, vrei sa plangi dupa cineva cand esti singur, vrei sa iubesti pe cineva atat de mult ca ai fi in stare sa mori pentru acel cineva!’

…si culmea are dreptate

Tot ce trebuie sa facem este sa iubim cu toata inima, sa iubim fara trecut si fara viitor, sa iubim acum. Sa iubim chiar daca nu avem asigurare, sa iubim pana la lacrimi sa iubim asa mult incat ne doare.

…si culmea

Toate aceste ganduri au venit dupa o serie de intamplari, dupa ce am citit o carte, care nu ma invata ce sa fac sau cum. O carte care m-a trezit in prezent, o carte care mi-a reamimtit cat de important este sa ne bucuram de lucruri simple si cat de bine ne este cand iubim cu adevarat.
…si culmea am plans la final!

Copie link-ul si bucura-te de carte!

http://provocartea.ro/wp-content/uploads/2013/10/Oscar-si-Tanti-Roz.pdf

AnaAna

About the Author

Add a Comment