Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Toamna se numara bobocii…

Posted by:

Acea perioada a anului in care o frunza galbuie iti intretaie o plimbare ingandurata.
Se spune ca toamna se numara bobocii, eu imi numar momentele emotionante si ce am invatat.
Ma simt bine ca nu gandesc ca toamna trecuta, ma simt bine ca ma schimb, ca sunt preocupata de schimbarea mea. Iubesc viata si iubesc schimbarea pozitiva.

Ma simt bine ca sunt atatea lucruri de care sa ma bucur.
Ma bucur ca am deschis ochii astazi, ma bucur ca pot citi carti, ca pot scrie ma bucur. Ma bucur ca am prieteni si o famile care ma iubesc, ma bucur ca stiu ce e iubirea si ca am suferit destul sa stiu sa o apreciez.

Se spune ca fericirea e o atitudine, vrei esti vrei nu esti. Se mai spune ca e o mare minciuna crezand ca daca vei avea ceva anume vei fi fericit, si chiar cred asta. Eu aleg sa fiu fericita si doar eu aleg cum traiesc astazi, posomorata sau zambitoare.
Poate cel mai important lucru pe care l-am invatat anul acesta este ‘Sa ma simt bine acum!’. Sa ma bucur si sa fiu recunascoatoare pentru ce am. Anul acesta am realizat cat de important este sa fii recunoscator ‘ what goes around, comes around’.

Ma bucur ca iubesc sa citesc, ma bucur ca anul acesta oameni care ii credeam prieteni ma cred ciudata si m-au sfatuit sa ma opresc din citit ca prea mult strica, ma bucur ca sunt o ciudata pentru ei.
Ma bucur ca am intalnit oameni care mi-au dat o lectie de viata, ca au plecat din viata mea lasand loc pentru ceva mai bun.
Multumesc celor care mi-au fost si imi sunt alaturi.

Cartea anului care m-a facut sa realizez mai mult si sa fiu un om mai bun este ‘Manuscrisul gasit la Accra’ de Paulo Coelho. O carte care merita citita o data pe luna, o carte care te face sa gandesti si sa te relaxezi pentru cateva minute, o carte care iti spune ce e fericirea.
Stiu nu e sfarsitul anului, dar asa numar eu bobocii. 🙂Ana

About the Author

Add a Comment