Cartile iti schimba viata! ...In bine!

Unde se duce iubirea?

Posted by:

Se spune ca prima iubire nu se uita niciodata, de multe ori ma intreb de ce. Cred ca toti de mici visam sa traim acea imaginara poveste de dragoste si categoric prima data suntem naivi.

Credem si asteptam prea mult. Suntem ca ghioceii la prima raza de soare rasarim, inflorim chiar daca ninge afara si noaptea urmatoare inghetam, noi inca vom spera si astepta soarele. Diferenta este ca ghioceii primavera urmatoare vor inflori cu aceeasi speranta si naivitate, dar noi oamenii ne vom asigura de soare si zapezi, vom asculta stirile meteo de cateva ori si poate intr-un final ne deschidem inima, amintindu-ne cateodata de prima iubire.

Confuzi suntem cand aflam ca prima iubire se casatoreste si culmea te invita la nunta. Esti intr-o relatie si chiar il iubesti, doar ca nu stii de ce ai o parere de rau despre aceasta nunta si te palesc toate acele amintiri cand iti imaginai ca te vei casatori cu el, veti avea doi copii si o casa mare.

Unii inca se gandesc la prima iubire si isi imagineaza lucruri dragute in cazul in care relatia nu a fost consumata, au fost doar zambete si multe asteptari, a fost doar dezamagirea ca nu a fost sa fie, in niciun caz dezamagirea ca a plecat cu prietena cea mai buna, ne vom aminti o viata intreaga cat de naivi eram si poate daca eram impreuna eram cei mai fericiti.

Unii au ramas cei mai buni prieteni, au realizat unde au gresit si au invatat din greseli, iar altii inca viseaza pe ascuns poate se va intampla o minune si vom fi iar impreuna.

Toti iubim diferit si uitam diferit, dar unde se duce iubirea?Ana

About the Author

Add a Comment